tisdag 10 november 2009

Second Hand Sureshots: Bättre sent än aldrig...


Yes yes, det tog jag vet inte hur många år men nu ska äntligen dokumentären "Second Hand Sureshots" släppas på DVD för allmänhetens nöje. Ansvariga utgivare blir Stones Throw trots att det är Dublab som ligger bakom det hela. Well, inget att klaga på direkt då dom därigenom når många fler än i annat fall. Och för er som sovit:

"En varm dag i Los Angeles, well det är fan alltid varmt där, anyways, fick fyra av stadens musikaliska talanger uppgiften att skapa var sitt alster. Enda hållhaken var att det enda som fick användas var samplingar från gamla vinyler som fanns att hitta på loppisar och utförsäljningar och dom under skapandets gång skulle bli filmade. De utvalda var Daedelus, J-Rocc, Nobody och Ras G. Nämnde jag att dom endast fick 5 dollar var att spendera på vinyler?"

LINK: J Rocc - "Second Hand Sureshots"

Även kul att läsa att det ska pressas upp en 12:a med de fyra låtarna som gjordes under dokumentärens gång. För att få lite hype har Stones Throw släppt J Rocc's bidrag som finns här ovan. Läs HÄR för mer om filmen och HÄR för mer info om DVD och vinylsläppet.

dublab's "SECONDHAND SURESHOTS" - J.Rocc clip from dublab on Vimeo.



Fler videosnippets finns att hitta HÄR.